Inquiry
Form loading...

O a faiga masani lomitusi o lavalava?(tasi)

2024-08-26

1. Gelatin lomitusi
O lavalava e le mafai ona sili atu le faʻafouina i le faiga, filifili se auala fou e fai ai se faʻailoga faʻailoga e lelei imamanu mamanu o lo'o tautala fa'alelei, mana'oga fa'atekinisi maualuluga, to'aitiiti tagata tauva.
Lomitusi mamanu lagona foliga mama mamanu lavalava, ma o le taimi nei o le tulaʻi mai o le logo lauiloa i totonu o le atunuu, e manaʻomia ona faia atili i le vaʻaiga faʻailoga.

w1_compressed (1).png

E le manaʻomia ona ou alu i le fale lomitusi masani, aua naʻo loʻu i ai le mamanu mamanu i le amataga, ia fai pepa, faʻavasega fasipepa ma lafo, e mafai e le fale lomitusi ona faʻatulagaina. O le galuega e masani lava e tusi, faia pe a uma ona toe auina atu e mafai foi ona iloa le aafiaga, o le a tatou masani e uiga i le fale lomitusi i le faitotoa. E te iloa se mea e uiga i le faiga o le lomitusi? O le a le faiga e masani ona faaaoga mo le lolomiina?
Ua uma ona faia le lomitusi slurry vai, lomitusi offset, foaming.
Sa ou a'afia i fa'ailoga vai, jelly, fa'asa'o sa'o ma fa'ailoga. Ae ui i lea, e leai se malamalamaga manino o le faagasologa e manaʻomia ona faʻaaogaina mo ie eseese.
O le faiga lomitusi ou te faia e sili atu teisi teisi, masani faʻafesoʻotaʻi o lomitusi offset, faʻailoga vai, faʻapipiʻi saʻo numera, lomiga mafiafia, faʻapipiʻi nei. Ae o loʻo faʻaaogaina uma na o ia, e aunoa ma le faia o le tuʻufaʻatasiga o le faʻaogaina o le lolomiga, matou te le iloa poʻo le a le lelei o le faʻaogaina, pe manaʻomia le gauai atu i le nofoaga.
O le lomitusi ta o loʻo i ai se ufiufi lelei, e mafai ona lolomi mamanu malamalama i luga o ie pogisa, o loʻo i ai se faʻaaliga faapitoa ma le leo, ae ona o se mafiafia, e le manava tele; ma e iai foʻi se maʻaʻa faapitoa, e le fautuaina e faʻaaoga se vaega tele. Ae e mafai ona faia i se aafiaga leaga, lea o le a faaleleia ai le tulaga i nisi tulaga, pe tuufaatasia isi faiga. Fa'apitonu'u kelu lomitusi i luga o le vai slurry lomitusi e le gata e mafai ona faatumauina le lagona sili atu ae faʻatamaoaigaina foi le tulaga. O le tele o la'u fa'afeso'ota'i i le galuega o le masini fa'afuainumera sa'o, o le tele o le kelu slurry e na'o se vaega itiiti o le fa'aoga.
ioe. O lomitusi offset e faigata ma malulu, lea o le a suia ai meatotino ie. O le pulupulu e talafeagai mo le mamanu faʻaaliga manaoga e le maualuga, e pei o le sailia o le mea moni, lanu faigofie.
Ioe, e lelei tele le ufiufi o le sima. Ae o le slurry vai o le a sili atu ona taugofie, o le kelu slurry o loʻo i ai se maʻaʻa faapitoa, o le a sili atu le malo o le ie, malulu, ae maualuga atu le saturation lanu. Afai o se tulaga maualuga o le moni, e masani lava ona ou fa'afuainumera sa'o sa'o.
O le pulupulu e masani ona faʻaaogaina mo logo.
Ou te lagona le uiga o le offset impression e le fiafia. Mo aʻu lava, e mafai ona ou faʻailoga vai o le a le filifilia le lolomi faʻasalalau. Masalo ona o le faʻafitauli faʻapitoa, o le lomitusi offset ia te aʻu e lagona le taugofie, ma o nisi o ie aisa e faʻapipiʻi lomitusi e pipii ai lauulu.
Ioe, mafaufau i le lagona ma le fua e mafai foi ona faia junk aafiaga, e ala i le pito i lalo o le a faaleleia ai lenei faaletonu i se tulaga patino, ma faigofie e oxidation lauulu samasama malo. O lea o le a na ona ou lolomi na o sina mea itiitilogo.
O le a le ie e mafai ona fa'asolo le lolomi? O se ie patino? Ae o le taimi nei o le ie i luga o le maketi e matua tasi lava, o le cotton ma le polyester.
Faatasi ai ma le suauu silicone, e le lelei le ie ufiufi.

2. Lomitusi vai
Suavai slurry e tatau i tagata uma ona malamalama, e tatau ona sili ona taugofie, sili ona faʻaaogaina tekinolosi lomitusi. O lo'o fa'apipi'iina le lomitusi o le vai e le lelei, lolomi i luga o le ie pogisa i luga o le aafiaga e le lelei, e talafeagai mo le lolomiina i luga o le ie lanu malamalama. A maeʻa le lolomiina o le a le afaina ai le lagona o le ie, e fetaui lelei mo le lolomiina o le eria tele. E faʻaalia i se lagona vaivai ma se lanu susulu. Ae mo le taimi nei, o le mamanu lava e tasi, afai ou te faʻaogaina le tau faʻapipiʻi saʻo numera o le 10 yuan, e mafai ona faʻaititia le faʻailoga i le 5 yuan.
E maualalo le numera o numera? E iai se mana'oga mo fa'ailoga vai?
Ae masani lava e manaʻo e sili atu i le 100 fasi pepa, e mafai e le faʻailoga vai ona lolomi ie ​​lanu efuefu, ae o loʻu lolomi ie ​​lanu efuefu e masani lava ona faʻaogaina numera pe faʻafefe saʻo.
O poloaiga faakomepiuta ua matua maualalo nei, 100 fasi pepa e mafai, naʻo le tau.
O lo'o soso'o mai le lolomi ipu mafiafia. O tagata e fai la'ei tama e tatau ona malamalama o la'ei tama'ita'i e la'ititi lava le fa'aaogaina, ma o la'ei ta'aloga e fa'aaogaina tele. O le mamanu o loʻo lolomiina e lenei ituaiga lolomi lolomi o loʻo i ai se lagona malosi e tolu-dimensional. I luga o le faavae o le sima, o le numera masani o le 5-8 taimi e mafai ona oʻo atu i se tulaga lelei. Ae ui i lea, e itiiti laʻu fesoʻotaʻiga ma laei o tamaʻitaʻi, o lea e mafai ai ona ou lolomiina naʻo se tamaʻi logo.
Mea o se ie sili atu malo, po o le autumn ma le taumalulu lalaga.(Guangzhou) O le tele o ata vevela o le ipu e faia i le pulupulu ipu mafiafia.
I le amataga o le faʻafesoʻotaʻi, na ou iloa ai o nisi fale lomitusi e le lagolagoina le faagasologa o le kelu ipu mafiafia.
O le laupapa mafiafia o le kelu e faʻafefeteina i taimi uma, o le vali ma tagata faigaluega e sili ona maualuga, e manaʻomia le faʻasolosolo faʻasolosolo i le tulaga lava e tasi. O le mea lea, o le mafiafia ipu kelu faagasologa manaoga e fai si maualuga e faigofie e mafua ai faafitauli, falegaosimea tetele e mafai ona faia le aafiaga e sili atu.
Pe na faia uma ea i lima? O le faigata e maualuga tele, ma o le a le maualuga tele le gaosiga. I le taimi nei o le maualuga o le masini e maualuga tele, e le mafai ea e ala i le tipiina o le laser se mea e ausia ai le aafiaga?
Ioe, e faia uma i lima. Laser o se isi faiga ma aafiaga.
O nisi taimi matou te fesili ai i lefalegaosimeae fai se lomiga, ma matou faia le itulau pito i luma ma oomi le uʻamea i totonu o le potu vaʻavaʻa mo le 20 sekone. Na ou manatu o se falegaosimea o se mamanu foi, tuusao ma se vevela vevela tele.

4. Lomitusi vaitusi
Ole isi ole lomitusi vaitusi, lea e seasea faʻaaogaina, naʻo le taimi e le mafai ai ona faʻaogaina le slurry vai poʻo le jelly. Muamua, o le tau o oloa tetele e le taugofie, lona lua, o oloa tetele e foliga mai e le lelei tele le pulea, o le aotelega o le aafiaga e latalata ile lolomi faʻasalalau. Ae afai o le ie o le suauu silicone, faʻapipiʻi, offset lanu fastness e matua leaga lava, faatasi ai ma se sasa maai e mafai ona vase ese, o lea o se windbreaker masani i le vaitusi.
O le a le malosi o le saoasaoa o le lanu vaitusi? E iai se tofo vaitusi?
O le a'afiaga o le vaitusi e lelei, o le tofo o le a laʻititi, ae o le mea moni ou te manatu o le tele o lomitusi o se tofo itiiti, e sili atu le lelei nai lo le vailaʻau.

 

5. Lomitusi pulu
O lo'o soso'o mai le lolomi fa'afefe. O le mea moni, e tatau ona e masani lelei i ai, e masani ona faʻaaogaina ofu o alii ma taʻaloga.
Foaming o se tausaga lelei i le 2020, aemaise lava logo lauiloa. Atonu e iai ni fa'ailoga ua aumai, e te faia fa'ata'ita'iga e tatau fo'i ona malamalama i le ta'uta'ua. O le masani i le 2020 e mo se vaega laʻititi ma le tele o nofoaga, e pei o fugalaau lauiloa i le 2020, ma le tele o fugalaʻau fugalaʻau ma le tele o mataitusi Igilisi faʻafefe.
Na ou faʻaogaina le faʻagasologa o le faʻafefe ina ua ou tuʻuina atu muamua lenei faʻataʻitaʻiga, ae o le tausaga lenei e sili ona lauiloa le lomitusi tulaga o ie lanu efuefu.
O a ni mea lelei o le fa'afu'a?
O le mea moni lava o le foam o loʻo i ai le pulumu resin sui i luga o le ie, o le mamanu lolomi o le a faʻafefe, maua le lagona o le faʻatagata. O lenei faiga e sili atu ona talafeagai mo vaega laiti, faʻaoga monochromatic.
E i ai ni faaletonu?
Foaming e moni lava mai le atinaʻeina o le jelly, o lea o le le lelei e tutusa ma le jelly. Offset lomitusi e mafai foi ona faia toso pulupulu, laumei ta'e pulupulu, fiafia i ai e mafai ona e su'e latou lava. O le tau o le foam na ou faia e tusa ma le 2 i le 5 yuan, ou te faʻaogaina le laʻititi laʻititi o le monochrome, o faiga eseese o le ai ai ni lanu eseese.