Inquiry
Form loading...

Le ituaiga o mamanu lolomi ma faafitauli masani lomitusi

2024-08-23

1. Mamanu pulu
O a mea masanimamanue te faia? O le mea e masani ona ou faia o le mamanu o le ie lanu efuefu, faʻatulagaina o ie lanu efuefu ma le lolomiina o le tipi. E te iloa le eseesega? Lomiga lanu efuefu e lapotopoto, e mafai ona tipi tuusaʻo faʻataʻitaʻiga pepa, o le fugalaau e lapotopoto, o vaega taʻitasi o le tulaga fugalaau e le mafai ona tutusa lelei, oloa tetele poʻo gaioiga. O le a lava le umi tatou te faia se galuega lelei o le taʻavale laiti, fai se galuega lelei o le tasi i le tasi pepa, o oloa tetele lomitusi lautele e mafai ona fesoasoani i le taulimaina.

u1.png

Lomitusi tulaga
Ua ou faia i fasi tipi tipi. O le mea lea ia malamalama i le fua fa'aitiitia?
O manaoga o le tulaga lomitusi o le a fai si maualuga, tuusao e tusa ai ma le saito pepa faataitaiga e fuafua ai le nofoaga o lomitusi. E masani ona fa'aoga le laina o pepa saito e fa'asolo ai le mamanu ie lanu efuefu, ona ave lea e le moega pito i tua le pepa e seti ai le tulaga o se tipi. Na'o le tulaga, o le tulaga o le mamanu, o le amataga o lefa'ata'ita'igamatai o le a fa'aitiitia fua. O le MSGM o loʻo i ai se suti faʻatasi ma le paʻepaʻe pito i lalo ma le pito i luga uliuli, o se tulaga lomitusi.

Faʻafitauli faigofie e faʻafeiloaʻi i le taimi ole lolomi ie ​​lanu efuefu:

O se tasi o faafitauli na ou feagai i lenei tausaga o le valiina o le tusilima, ma o le faaletonu o le fua faatatau na tulaga ese, ma talu ai e leʻi mulimuli le matagaluega o gaosiga i le mamanu i luga o faʻataʻitaʻiga prenatal, ma o mea mulimuli o faʻafitauli uma. O le fofo mulimuli ane o le suia lea o le mamanu vali i se lolomi, ma se lomitusi tipi. Ua si'itia le tau, ae ua mautinoa le tulaga faaletonu. E faigata ona lagona le ese mai le uluai lagona. O nisi lavalava atonu e le mago, o le a gaugau i luga le aufaigaluega, ma pisia pea lava pea. O lenei lesona o le faʻaeteete i tagata e ona falegaosimea o loʻo manaʻo nisi e fai pisinisi faʻatonuga faʻaletonu, o le lamatiaga poʻo a latou lava pule. I le taimi lava e tasi, o nisi o faiga masani lomitusi e mafai ona suitulaga i le valivali tusi lesona e le mafai ona taofiofia. O manaoga lelei o le sima e le mafai ona pa'ū, e le mafai ona faʻafefe, pa'ū, le tutusa. Fa'aoga lou tamatamailima e tui ai, pe a pe, e le lelei le lelei. E le mafai e le faʻamaufaʻailoga ona ulu i lalo, e le mafai ona faʻaalia le pito i lalo o le oneone ma le lanu mumu. Silver i le vevela tutusa, e le motusia, pe maanuminumi i se polo. E le gata i lea, o le lolomiina e maualuga le vevela. I le faiga lomitusi, afai e le lelei le pulea, o le ai ai foi se mea samasama, lea e aʻafia i le le lelei o le faʻaogaina o le fale lomitusi. O lo'o i ai fo'i le pa'u pa'u lolomi i totonu o le ie fa'ama'i, faigofie ona pa'u'ese mai le fa'alavelave.
Na ou faia se pa'ū, o loʻo i totonu o le kopi o mea e foia. I luga o le itulau pito i luma, lafo le vai, fufulu, pasi le vai, pa'u ese. Aua afai e lolomi le vai, o le a iai foi se faafitauli i tagata faatau le vai. E masani lava pe a uma ona lolomi vai, fufulu e tatau ona lolomi pe a uma ona fufulu.
E pei ona ou taʻua i luga, MSGM o loʻo i ai se paʻepaʻe paʻepaʻe ma isi lanu uliuli. Sa matou faia se itu faapena. O se taunuuga, o le vaega paʻepaʻe e faigofie tele ona faʻaleagaina i le vaitusi uliuli, lea e le mafai ona foia e le fa pe lima fale gaosimea. Afai o le eseesega i le va o lanu e lua e tele naua, o le vaega malamalama e faigofie ona afaina i le lanu uliuli. O lea i le amataga o le lomiga e mafaufau i lenei faafitauli, taumafai e aua le valivali tele. O masini lomitusi ua faʻaumatia ma fufuluina, ae naʻo le faʻaleleia, e leai se auala e faʻaumatia atoa ai, o le ai ai sina mea itiiti. Matou te vali i totonu o le tagata silika lanu fastness e le lelei e masani foi, vali fa'afefe, fa'atosina lanu e sili atu.
Ua ou vaai i nisiiepotu o pisinisi i le pepa lanu e maua ai le tele o ie vali toaaga, fai mai e mafai ona splicing, isi pogisa.
I le faagasologa o le taina o le lomiga o le a masani ona fetaiai ma le lanu sese. E faapefea ona e taumafai e aloese mai ai? Pe o galue vave fesoʻotaʻiga i le mamao e mafai ai?
E masani ona toe faia. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e loloto le mamanu, ona matou fetuunai lea o le lanu o le ata e mama teisi.