Inquiry
Form loading...

E fa'afefea ona iloa le lelei ma le leaga o le ie?

2024-07-30 17:07:19

I le tulaga masani, o luma ma tua o leiee mafai ona iloa mai vaega nei e ala i le pa'i lima ma le vaai.

peleue masani

(1) Faailoaina e tusa ai ma le mamanu ma le lanu o le ie. O lemamanu, o le mamanu ma le lanu i luma o le ie e foliga manino ma susulu, ma o le mamanu ma le lanu i le pito i tua e foliga le mautonu ma pogisa, ma o le mamanu e talatala ma le mamanu e leai ni laupepa.
(2) Fa'ailoa e tusa ai ma le fa'alelei o le ie. O ie e pei o le corduroy, veleveti mafolafola, veveti siliki, o le pito i luma o loʻo i ai le fulufulu, o le tua e leai se fulufulu, o le pito i luma e lagona le vaivai, o le tua e lagona le lamolemole; le pito i tua o le ie, o le fluff pito i luma e foliga mai e sili atu, ma le gaosiga atoa: o le faʻasolosolo faʻasolosolo e itiiti.
(3) Faʻamatalaga e tusa ai ma uiga o le ie ie. O pito pito i luma o le ie e masani lava ona foliga mafolafola ma masi, ae o pito i tua e masani ona faʻapipiʻi i totonu i luga o pito. O lo'o iai fo'i nisi ie e sili atu ona maualuga, e pei o mea fulufulu i luga o le 'ie e masani ona lolomi i le fa'ailoga po'o isi upu, ma o le pito i luma o le tusitusiga e manino, manino, mama, pito i tua o le tusitusiga e foliga lemu, ma le upu ua tusia i tua.
(4) Fa'ailoaina e tusa ai ma le fa'ailoga ma fa'amaufa'ailoga o le ie. I se tulaga masani, o le ie atoa o faʻatauga i totonu o le atunuʻu o loʻo pipii i le isi itu o le ie ma faʻailoga, tusi tusi oloa, ae faʻapea foʻi i pito e lua o ie taʻitasi poʻo ie taʻitasi e ufiufi i aso fale gaosimea ma faʻamaufaʻailoga asiasiga. Ae, o ie auina atu i fafo, faailoga tau fefaʻatauaʻiga ma faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻapipiʻi i luma ole ie.
(5) Fa'ailoaina e tusa ai ma le fa'apipi'iina o le ie. I le tulaga masani, o le ie afifi atoa, ulu ie taitasi agai i le itu i fafo o le itu faafeagai. Afai e lua ie, o le pito i totonu o le pito i luma, ma le pito i fafo o le anti-oe
(6) E pei o le jacquard, ie lattice, taʻavale lautele pito i luma, grid, jacquard ma isi mea e sili atu ona manino nai lo le faʻasolosolo, faʻasologa, ma le lanu lanu e susulu ma mama; ma mafolafola, twill, ie saito, o le saito i luma e foliga sili atu ona manino, manino, ma le ie pito i luma e lagona lamolemole ma lamolemole.
Fa'aopoopo, o lo'o i ai pea le ie, o le fa'ailoga teuteu fa'asolosolo e foliga lalelei, ma le lanu e foliga mai e sili atu i lalo. O ie fa'apenei, pe a tipi ma su'isu'i, e mafai fo'i ona fa'aoga le pito i tua e fai ma pito i luma ole ie e fa'atatau i le tulaga patino.

E fa'afefea ona iloa le ie liliu?
O ie eseese e eseese auala e iloa ai
Muamua, vaai i leie lolomi. E le o ie lolomi uma e fesuiai, o lea e masani lava ona iloa e tusa ai ma le mamanu patino i luga o le ie. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga atoatoa, laau, olo, fale, taavale ma vaʻa, ata, fugalaau, ma isi, e le tatau ona fesuiaʻi, a leai o le a afaina ai foliga o lavalava,
Ona sosoo ai lea ma le vaai i le ie plaid. I le tulaga masani, o le laina agavale ma le taumatau asymmetry o le ie ua ta'ua o le "Yin ma Yang", o le laina i luga ma lalo ole asymmetry o le ie ua ta'ua o le "shun inverted". Pe a faia ni lavalava, e tatau ona faʻasolosolo le faʻasologa, faʻamaopoopo ma tutusa, a le o lea, o le vevesi o le faʻasologa o le a aʻafia ai foliga vaaia ma faʻataʻitaʻiga o laʻei.
mo oe peleue fa'ailoga

Mulimuli ane, va'ai i le ie fa'afefete fa'afoliga lamolemole. E pei o le pito i luga o le corduroy, veleveti, veleve mafolafola ma isi ie ei ai se vaega mafiafia o fluff, lanu lamolemole e foliga mama, susulu ma susulu, lagona le laulelei o le ie, ma le lanu liliu e foliga pogisa, luster e pogisa, lagona. talatala. Pe a faia ni lavalava i ie fulufulu, ia mautinoa e faʻaogaina le ie o laei atoa, a le o lea, o le lanu o lavalava o le a foliga ese i lalo o le malamalama masani, ma o le luster e ese i le malamalama ma le paolo, lea o le a aʻafia ai foliga o o lavalava. E le gata i lea, faʻatasi ai ma ie fulufulu e fai ai lavalava, e sili ona lelei le ave i tua, o lona uiga, o le faʻaogaina o ie moli e manaʻomia foi ona gauai atu i le pito i tua o le ie ina ia tumau.