Inquiry
Form loading...

E te iloa o a ituaiga o laei o alii e vaevaeina?

2024-08-29 15:39:50

1. Ofu taeao

Laei taeao, i le taimi lava e auai ai le vasega pito i luga o Europa i le British Ascot racetrack ipu auro ofu, o lea ua lauiloa foi o le "ofu solofanua solofanua".

a641

Mulimuli ane, o le laei o le taeao na manatu o se ofu aloaʻia mo aso faamanatu, sauniga lotu Aso Sa ma faʻaipoipoga, ma i nisi o aso faʻaagafesootai aloaʻia, e toʻatele foʻi alii i laei o le taeao. O laei taeao mamafa e itiiti ifo i aso nei, ae i Europa, o loʻo avea pea ma vaegaaliiamio, aemaise lava i ta'aloga e iai tu ma aga fa'atupu. I Iapani, o laei taeao e masani lava mo mea e fai i le aso.

bfjd

O le laei o le taeao e lanu efuefu ma uliuli, faʻatasi ai ma se siʻusiʻu lapotopoto, umi luga ma naʻo se faʻamau i luga o le fatafata, e masani lava ma se fusi. Ma ofutino paepae, efuefu, uliuli, fusiua kamela, fai totini uliuli ma seevae uliuli.

cy19

O le eseesega tele i le va o laei o le taeao ma le ofu afiafi o lanu eseese o le pito i luga ma lalo o le tino. I le afiafi laʻei, pe o le sili ona matagofie, o le togi maualuga Paʻepaʻe fusiua, ofu tele, poʻo le Black Tie poʻo le Tuxedo ofu masani, e tatau ona tatou gauai atu i le pito i luga ma lalo o le tino o loʻo ofuina le lanu tutusa.suti. O le mea e sili ona mataʻina o le laei o le taeao o lona pito i luga uliuli ma le ofuvae lanu efuefu pogisa e fetaui, ma e tatau ona mama le fulufulu mamoe. Fa'aopoopo, o ofuvae o le taeao aloaia e tatau ona fa'aoga fusipa'u, o le lanu o le fusipa'u fa'amafanafana e tatau ona filifili le lanu uliuli po'o le uliuli paepae, ae ui i lea, e tatau ona aloese mai le fa'aalia o le ofutino ma le fusipa'u fa'amafanafana pe a ofuina, e matua le fa'aaloalo.
Tuxedo (American English: tuxedo, oral: tux) poʻo le 'ofu o le afiafi, o le po (d inne r suit, dinner jacket poʻo le DJ) o se ofu pati e sili atu ona aloaʻia ma le pito i tua e le pei o se tuxedo, e masani lava ona faia i satin masani poʻo luo. satini. O le lanu e masani ona uliuli, ma le tele o le lanumoana uliuli. E pei o isi suti mo taimi faʻapitoa, e tatau ona tuʻufaʻatasia tudresses ma ofutino talafeagai, seevae ma isi mea faʻaoga, ma o laʻei sili ona masani e mulimulitaʻi i le faʻailoga lanu uliuli. I le avea ai o se ituaiga o laei pati, e masani lava ona talafeagai le ofuina o se ofu i le po. E iai tuusaunoaga, e pei o nisi faaipoipoga i le ao i le US talu mai le 1960s.
de8g
Faatasi ai ma le atinaʻeina o le ofu pito i luga, o ona lavalava tutusa ma mea teuteu o loʻo suia pea lava pea. O le sitaili masani masani e faʻatonuina e tusa ai ma le laiga o laei o le fusiua uliuli uliuli, e pei o le ofutino, fusi lautele poʻo le ofutino, fusiua ma seevae paʻu. Sa i ai ni mamanu fou i le 1970s, aemaise lava i tupulaga talavou na mautotogi tuxedo.
enyb
3, ofu afiafi po o tuxedo
O se ofu aloa'ia e ofuina e alii papalagi i nisi o taimi aloa'ia. O lona fausaga faavae o le muamua puupuu, suti kola foliga, o le tino pito i tua umi, pe a uma le fasi ofusa i se dovetail foliga e lua fasi maa, mai le foliga o le ofu taavale solofanua Europa. O le lanu e masani ona uliuli e pei o le lanu lelei, e faʻaalia ai uiga ogaoga, ogaoga, paia.
fb1c
O le ofu pito i tua o le si'usi'u tuxtail e tautau umi i le tulivae, ma le pito pito i tua matala i le laina sulugatiti, fai ai ni dovetails se lua. O loʻo i ai laina tamaʻitaʻi i itu uma e lua o le pito i tua, lea e fetaui lelei ai lona foliga, ma o le puimanava o loʻo i ai se faʻafefe.tipilaina, lea e fesoʻotaʻi ma le laina tipi i le pito i luma, ma le vaega faʻasolosolo e fesoʻotaʻi i lalo o le laina faʻafefeteina, o le tofi lea o laei o alii Victorian. O le su'isu'i fa'alava o le pito i tua e teuteuina i fa'amau fa'amau e lua, pe a uma le su'iga ogatotonu ma itu e lua o le laina purinisese o lo'o fa'aogaina le fa'ata'ita'iga vaeluaga, ae le o le laina susulu.
O le tuxedo e matua manifinifi lima, mauga lima maualuga ma pupu lima laiti, ma se aluga tafatolu lua i totonu o le aʻa lima e faʻateleina ai le ofuina ma le afu.
g2nx
O le ufiufi o le folo e masani lava o satin uliuli, ma o le lima o le siliki pa'epa'e herringbone. Ina ia faia le fatafata mauoa leo lagona, i le taimi lava e tasi ia i ai se lagona malu tautau, i totonu o le fatafata pito i luma e faʻaoga sili atu elastic ponytail lining, o le vaega pito i tua e masani lava i le ie vavae poʻo le faʻafefete faʻafefe, o le ulu o le vaa e faʻaoga valu pine e talia, ina ia mafai ona faateleina le toe foi elasticity o le ulu vaa.
O le ofuvae ofu ma le tuxedo e ese foʻi mai le ofuvae lautele, o le faʻamau i luga e loloto, e masani lava e le fusifusia, ma faʻatasi ai ma le fusi. E lua gaugau ola i luma o le ofuvae ma vae e matala mai le suilapalapa i le tulivae. O le ofuvae e umi teisi, ae le taai i luga. O le su'iga pito i fafo o lo'o teuteu i lipine e lua o le lanu tutusa ma le ulu tuxedo barge. O le taga ofuvae i itu uma e lua o le taga tatala saʻo, o le sulugatiti pito i luma o le taga laulau, e masani lava e leai se taga o loʻo i tua, e na o le tasi le itu, o se taga eli laina lua lua. Ona o le faʻaogaina o fusi, o le ofuvae i luma ma tua o loʻo i ai se fusi faʻamau. O loʻo i ai se va tafatolu i le ogatotonu o le pito i tua, o loʻo tumau ai faʻailoga o le taimi ua tuanaʻi.